Ontmoeting met Evgeniy Levchenko over samenwerking!

Vandaag heb ik een eerste kennismaking gehad met voormalig profvoetballer Evgeniy Levchenko (Lev). Lev is zelf geboren en getogen in Oekraïne net als zijn vrouw Victoria Koblenco trouwens.
We ontmoeten elkaar vandaag in Amsterdam om te gaan kennismaken maar vooral naar samenwerking te kijken. We hebben beide het zelfde doen, meer steun voor en naar Oekraïne zeker na de afzwakkende media aandacht lijken veel mensen te vergeten wat er 17 uur van huis allemaal gebeurt. Wat een sympathieke man is hij trouwens, praat vol passie over zijn werk bij de Nederlandse spelers bond en de inzet voor Oekraïne van het afgelopen jaar. En vooral in dat laatste deel hebben we veel raakvlakken. Daarom gaan we samen een aantal evenementen organiseren waarbij we geld willen ophalen voor de aanschaf van ambulances, repareren van huizen en budget om onze doelen (het op en neer blijven rijden met humanitaire goederen) te kunnen blijven invullen.

Wordt dus zeker vervolgt!

Chat openen
Contact
Door het versturen van dit formulier stemt u in om uw contactgegevens te delen met ons zodat we u kunnen bereiken. Verder verwijzen we naar de privacy policy op deze website.