Doneren

Veel Oekraïense mensen kiezen ervoor om tijdens de oorlog in Oekraïne te blijven. Dit onder steeds moeilijker omstandigheden en toenemende tekorten. Van onze contacten in Oekraïne krijgen we door waar met name behoefte aan bestaat.
Voor dit doel vragen we donaties in geld en goederen, zoveel mogelijk afgestemd op de behoefte ter plekke.
Onze kracht bestaat uit de korte lijnen en ons regionale netwerk waardoor we zaken snel voor elkaar kunnen krijgen.

Bezoek militair hospitaal 10 april 2023
Donatie goederen aan interne vluchtelingen in Rivne, April 2023

Geld doneren

Wilt u ons steunen in geld, dan kan dat door op onderstaande donatieknop te klikken, u wordt dan doorgeleid naar de beveiligde website van de Rabobank om daar een bedrag naar uw keuze aan de stichting te doneren.

Wilt u dit liever zelf doen, doneer dan het bedrag op het rekeningnummer NL33 RABO 0190 3595 36 tnv Stichting Samen voor Oekraine te Puijflijk onder vermelding van “donatie”.

Zien wat we met uw geld doen ? Kijk dan naar ons jaarverslag. Recentelijk hebben we bijvoorbeeld een groot transport naar Rivne, Oekraïne gestuurd met 26 pallets aan goederen die met hulp van donateurs bijeen is gebracht en bekostigd- meer informatie hier !

Bedankt !

Goederen doneren

Wilt u ons steunen met goederen, kijk dan even wat we nodig hebben en neem contact op of kom uw goederen op een van onze vaste inlevermomenten op zondagmiddag van 16:00 – 20:00 op de Scharenburgsestraat 13 te Puijflijk brengen. We hopen dat u ons ook met geld kunt steunen, zodat we de transportkosten kunnen dekken om alle goederen ter plekke in Rivne te kunnen krijgen.

Anders helpen

Heeft u een bedrijf dat kan helpen met zaken als transport van goederen, wederopbouw, met hulpgoederen of anderszins ? Neem dan contact met ons op ! Bedankt !

ANBI

Wist u dat de Stichting Samen voor Oekraïne de ANBI status van de Nederlandse belastingdienst heeft en uw donatie onder voorwaarden aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting ? Kijk op de ANBI pagina voor meer informatie.

Bedankt voor uw steun !

Stichting Samen voor Oekraïne ontvangt een Google Ad Grant. Het Google Ad Grants-programma ondersteunt geregistreerde non-profitorganisaties, waaronder vele die de filosofie van Google delen en zich inzetten om de wereld verder te helpen op terreinen als wetenschap en technologie, onderwijs, volksgezondheid wereldwijd, het milieu, jeugdwerk en kunst. Google Ad Grants is een advertentieprogramma waarmee non-profitorganisaties gratis kunnen adverteren op pagina’s met zoekresultaten van Google.


Doneer vandaag – klik hier en help Oekraïne

Chat openen
Contact
Door het versturen van dit formulier stemt u in om uw contactgegevens te delen met ons zodat we u kunnen bereiken. Verder verwijzen we naar de privacy policy op deze website.