Doneren

Veel Oekraïense mensen kiezen ervoor om tijdens de oorlog in Oekraïne te blijven. Dit onder steeds moeilijker omstandigheden en toenemende tekorten. Van onze contacten in Oekraïne krijgen we door waar met name behoefte aan bestaat.
Voor dit doel vragen we donaties in geld en goederen, zoveel mogelijk afgestemd op de behoefte ter plekke.
Onze kracht bestaat uit de korte lijnen en ons regionale netwerk waardoor we zaken snel voor elkaar kunnen krijgen.

WhatsApp-Image-2023-04-10-at-23.17.29-1.jpeg
WhatsApp-Image-2023-04-11-at-11.29.43.jpeg

Geld doneren

Wilt u ons steunen in geld, dan kan dat door op onderstaande donatieknop te klikken, u wordt dan doorgeleid naar de beveiligde website van de Rabobank om daar een bedrag naar uw keuze aan de stichting te doneren.

Wilt u dit liever zelf doen, doneer dan het bedrag op het rekeningnummer NL33 RABO 0190 3595 36 tnv Stichting Samen voor Oekraine te Puijflijk onder vermelding van “donatie”.

Zien wat we met uw geld doen ? Kijk dan naar ons jaarverslag. Recentelijk hebben we bijvoorbeeld een groot transport naar Rivne, Oekraïne gestuurd met 26 pallets aan goederen die met hulp van donateurs bijeen is gebracht en bekostigd- meer informatie hier !

Bedankt !

Help en doneer

Wat is er nodig?

Prioriteit

De volgende zaken hebben op dit moment prioriteit:

Kleding (liefst zomer)

Medische spullen

Verzorging

Energievoorzieningen

Eten

Elektrische apparaten

Elke vorm van hulp maakt het verschil

Chat openen
Contact
Door het versturen van dit formulier stemt u in om uw contactgegevens te delen met ons zodat we u kunnen bereiken. Verder verwijzen we naar de privacy policy op deze website.