Stichting Samen voor Oekraïne

Beuningen, Druten, West Maas en Waal & Wijchen

Elke vorm van hulp maakt het verschil

Kennismaking gezinnen uit oekraine

Op zaterdag  2 april omstreeks 17:00 vind er een open dag plaats in Druten voor de verschillende gezinnen in de omgeving om elkaar te ontmoeten. Op deze dag kunnen de gezinnen onderling kennis maken, ervaringen delen.

Знайомство з українськими родинами

У суботу, 2 квітня близько 17:00, у Друтені відбудеться день відкритих дверей, щоб різні родини в цьому районі зустрілися один з одним. У цей день родини можуть познайомитися та обмінятися досвідом.

Також у цей день буде надана інформація від роботодавців області та буде присутній хтось із муніципалітету.

Ви можете зареєструватися за допомогою кнопки нижче або надіславши листа на contact@drutenvooroekraine.nl

ELK HUISELIJK BED MAAKT EEN VERSCHIL

Terwijl mannen achter blijven in hun vaderland zoeken overwegend vrouwen en kinderen een veilig heenkomen over de grens. Europa gaat overspoeld worden met vluchtelingen uit Oekraïne.


In ons land heerst er woningnood en asielcentra zitten zo goed als vol. Al is er amper plaats, toch gaat ook Nederland veel mensen opvangen en helpen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we met zijn allen ons het lot aantrekken van wat er momenteel in Europa gebeurd en zien nu al dat de bereidwilligheid enorm is. Niet alleen van burgers maar ook gemeente, provincies en bedrijven. Iedereen wil iets doen en gelooft in het motto ‘’met vele handen maken we licht werk’’

Dus heeft u een kamer vrij en wilt u wellicht tijdelijk vluchtelingen uit Oekraïne in huiselijke kring opvangen, of zou u als een buddy willen fungeren en mensen willen begeleiden bij hedendaagse zaken?  Of misschien spreekt u Oekraïens of kent u iemand die de taal spreekt? Meld u dan nu aan.

Met uw opgave geeft u toestemming dat uw gegevens mogen worden gedeeld met overheid en hulpinstanties.

Heeft u een vraag?

Staat deze er niet tussen, schroom niet om contact met ons op te nemen.

We kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen

NL EN RU UK
Contact